coronavirus

epp

vanaf maandag 16 maart ontvangen wij in principe geen clienten op de praktijk, tenzij er sprake is van een crisissituatie. De behandelaars zullen allemaal zo veel mogelijk thuis gaan werken en hun clienten bellen op de geplande afspraaktijd (anoniem nummer). We kunnen nu ook met u beeldbellen via therapieland. Ook nieuwe clienten worden gebeld voor een intake of gesproken via beeldbellen.

We zijn blij verrast dat dit veel beter lukt dan wij vreesden. We blijven zoeken naar de beste manier om er te zijn voor onze clienten.

Het secretariaat blijft voorlopig open, u kunt ons bellen met vragen of om u aan te melden. Per afdeling iedere dag ongeveer 2 behandelaars aanwezig om clienten te ontvangen die in crisis zijn en om te praktijk te blijven coordineren. Dit betekent dat er ongeveer 8 medewerkers per dag aanwezig zijn, 6 behandelaars en 2 secretaresses.

Wij raken inmiddels al een beetje gewend aan deze werkwijze. Wanneer we het echt nodig vinden ontvangen we wel clienten op de praktijk. Dan nemen we uiteraard de adviezen van de RIVM in acht.