Wachttijden

Wachttijden

Dit zijn de wachttijden per 4-8-2020

Kind & Jeugd (t/m 17 jaar):

20-24 weken

Voor de diagnostiekaanmeldingen kunnen we door de coronamaatregelen niet goed inschatten wanneer nieuwe aanmeldingen aan de beurt zijn. Daarover kunnen we in september waarschijnlijk pas meer zeggen.

De diagnostiek is binnen de praktijk weer opgepakt. Hierbij worden de maatregelen, geadviseerd door de RIVM, in acht genomen. De richtlijnenv van het NIP (onze beroepsvereniging) zijn leidend

Volwassenen:

Basis GGZ 2-3 weken, Specialistische GGZ 24 weken

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Cliënten voor de Basis GGZ kunnen zich telefonisch inschrijven en er wordt dan gelijk een afspraak ingepland voor de intake.

Voor aanmeldingen voor kinderen en cliënten voor de specialistische GGZ geldt dat een cliënt pas op de wachtlijst komt te staan wanneer voldaan is aan de volgende voorwaarden:

- alle gegevens rondom de aanmelding aangeleverd zijn door de cliënt/verwijzer (denk aan verwijsbrief, indicatiebesluit vanuit CJG e.d.)

- en wanneer iemand gesproken is voor pre-intake.

Pas als aan beide voorwaarden is voldaan en vanuit deze informatie blijkt dat de client met zijn/haar hulpvraag op zijn plek is bij EPP, wordt iemand op de wachtlijst geplaatst voor diagnostiek en/of behandeling. Tot die tijd gaat de wachttijd zoals vermeld op de site dus nog niet in. Er is geen wachtlijst na de intake, tot de behandeling.